BEZOEKERS INFORMATIE & REGISTRATIE

EARLY BIRD AANBIEDING

GRATIS! De eerste 250 geregistreerde werkzoekenden kunnen gratis deelnemen aan één van de vijf scholingstrajecten t.w.v. € 695.

 Registreer als bezoeker >>

Solliciteren kun je leren

Hoe kan ik met succes solliciteren en sollicitatiegesprekken voeren?

 Ben jij op zoek naar een nieuwe baan maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Wil je wel graag solliciteren maar voerde je je laatste sollicitatiegesprek echt jaren geleden en ben je een beetje roestig? Als je goed beslagen ten ijs wilt komen en met succes wilt solliciteren, dan is het scholingstraject ‘Solliciteren kun je leren’ wat voor jou. Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om beter te solliciteren en vind niet alleen je droombaan, maar word er ook voor aangenomen!

Inzicht in mijn kwaliteiten

Waar ben ik goed in en wat kan ik ontwikkelen?

Misschien ben je in één ding heel goed, of weet je van heel veel een beetje. Met dit kortlopende tijdelijk gratis scholingstraject ontdek je waar je goed in bent, hoe je dit optimaal benut en waar je beter in kunt worden. Zo kun jij weer vol vertrouwen aan de slag met wat je leuk vindt en vergroot je de kansen op je eigen succes en/of jouw positie op de arbeidsmarkt. Meld je snel aan, er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar.

Impact maken

Hoe maak ik indruk in een gesprek?

Na afloop van het scholingstraject ‘Impact maken’ kun je effectief omgaan met (lastige) gesprekssituaties. Je leert conflicteren hanteren en contexten doorzien. Zo kun je straks op een positieve manier het gedrag van mensen beïnvloeden terwijl je dicht bij jezelf blijft.

Werken aan persoonlijk ontwikkelplan

Wat wil ik, wat kan ik, welke stappen moet ik ondernemen?

 Weten wat je wilt is vaak best lastig, maar in een wereld die steeds verandert wel ontzettend belangrijk. 

Wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik dat bereiken? Het zijn vragen waar je niet zomaar een antwoord op hebt. Gelukkig kan een duidelijk plan je ontzettend helpen met je persoonlijke ontwikkeling. Een ontwikkelplan geeft inzicht in wat je wilt en hoe je plannen concreet maakt.

In dit tijdelijk gratis scholingstraject ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en leren we je om van plannen concrete doelen te maken. Jouw pad te plaveien op weg naar jouw succes. Wel zo prettig, want dan kun je er ook echt mee aan de slag.

Fit voor de toekomst

Hoe zorg ik er voor dat ik vitaal blijf?

Als alles goed gaat, gaan fysieke en mentale gezondheid hand in hand. Zorgen over je baan, privéomstandigheden en een gebrek aan tijd om te sporten gooien alleen regelmatig roet in het eten. Gelukkig zijn er manieren waarop jij ervoor kunt zorgen dat je binnen je werk lichamelijk en mentaal vitaal blijft. Wel zo fijn als je succesvol en gelukkig aan het werk wilt blijven. Meld je snel aan voor een van de 200 gratis trajecten.