GRATIS TOEGANGSTICKETS VOOR WERKZOEKENDEN

Workshops & Masterclasses

We hebben een programma samengesteld met workshops & masterclasses speciaal voor werkzoekenden.  Laat je tijdens deze dag inspireren door een gevarieerd aanbod. Een gedetailleerd programma waar je jouw voorkeuren kan opgeven volgt binnenkort. Registreer je alvast als bezoeker om zeker te zijn van een ticket. 

Image

Expo & Matchmaking

Het Expo&Matchmaking gedeelte van het event richt zich op het samenbrengen van werkzoekenden en bedrijven met vacatures. Voor de bezoekers heeft The Experience Award een exclusief aanbod samengesteld.

Met jouw registratie maak je kans op:

  • COMPETENTIEPROFIEL
    Het opstellen van een competentieprofiel en het matchen met vacatures, waarna direct op het matchmakingplein een intakegesprek met de potentiele werkgever kan plaatsvinden;
  • GRATIS ONLINE OPLEIDINGEN 
    Gratis toegang tot alle opleidingen van de Experience Academy (Premium partner van SkillsTown) gedurende een periode van 3 maanden;
  • GRATIS SCHOLINGSTRAJECTEN 
    Nederland leert door voor de Toekomst, o.a. werken aan persoonlijk ontwikkelplan en inzicht in mijn kwaliteiten (ter waarde van € 695). Lees meer >>

Snelle beslissers profiteren van gratis scholingstrajecten en meer!
 

DAGPAS VOOR HR PROFESSIONALS € 175 INCL. BTW

Congres

Het Congres heeft als thema - De Toekomst van Arbeid -. Het Congres is een must voor de HR Professional. Laat je tijdens deze dag inspireren door een gevarieerd programma van keynotes en discussierondes. Ontmoet en verbind! Het congres is een dag om jouw creatieve brein te prikkelen en om tot nieuwe inzichten te komen voor jouw eigen organisatie.

Een ticket voor het Congres geeft toegang tot het volledige dagprogramma inclusief workshops&masterclasses en expo&matchmaking.

Workshops & Masterclasses

De Workshops en Masterclasses zijn een must voor de HR Professional . Laat je tijdens deze dag inspireren door een gevarieerd aanbod. Er is een veelzijdig programma. Een gedetailleerd programma waar je jouw voorkeuren kan opgeven volgt binnenkort. Registreer je alvast als bezoeker om zeker te zijn van een ticket.