DE MENSEN ACHTER THE EXPERIENCE AWARD®

De kracht van de inclusieve organisatie

Twee ondernemers die maatschappelijk relevante vraagstukken oppakken zijn de drijvende kracht achter The Experience Award®: Prekash Ramsingh en Winfried Meyers.

"Wij zien de voordelen van de ervaren oudere werknemers. De verschillende inzichten tussen jonge en oudere werknemers leiden vaak tot verrassende oplossingen waarbij geldt 1 + 1 is meer dan 2. De mensen zijn steeds vitaler. De ervaring van de werkende 50-plusser wordt gewaardeerd.:"

Hoe anders is het als je werkloos bent. Ben je 50 plus en zoek je een baan dan wordt je geconfronteerd met tal van vooroordelen. Met The Experience Award willen we dit stigma rond oudere werknemers wegnemen: van vooroordelen naar voordelen!

Prekash

Ondernemer en Initiatiefnemer & Organisator van The Experience Award® PREKASH RAMSINGH

 Het is de hoogste tijd om een realistisch en positief beeld neer te zetten van de ervaren, oudere werkende en voorbeelden te laten zien van de bijdrage die elke dag door dit belangrijke deel van de beroepsbevolking wordt geleverd.

Humanpreneur en Organisator van The Experience Award® WINFRIED MEYERS

In de loop der jaren ben ik tot het inzicht gekomen dat je bedrijven pas echt helpt als je kijkt naar de mensen. Zorg ervoor dat je bij de voordeur de juiste mensen binnenhaalt en dat de mensen die je hebt hun talenten optimaal benutten en zichzelf verder ontwikkelen. 

Met onze assessment tools helpen we bedrijven om de juiste keuzes te maken op basis van opjectieve critera; competenties en ontwikkelcapaciteit van de mensen. Met onze tools voorkomen we dat bewust of onbewust vooroordelen een rol spelen. Zo wordt ook de 50-plusser op zijn objectieve waarde beoordeeld.

Om mij heen zie ik de kracht van organiesaties met een sterk beleid op het gebied van inclusion & belonging. 

DE AMBASSADEURS VAN THE EXPERIENCE AWARD®

Bijzondere mensen voor een onderwerp dat bijzondere aandacht vraagt!

The Experience Award® is blij met de bijzondere ambassadeurs, die allemaal het initiatief van The Experience Award®een warm hart toedragen.

Edwin Prijden, een jonge succesvolle ondernemer op het gebied van payrolling, detacheren en uitzenden. Anton Philips die met zijn 89 nog even bevlogen als 70 jaar geleden is, werkt nog iedere dag. Rahma el Mouden, die vanuit een moeilijke start een succesvol bedrijf heeft opgezet en zich nu ook inzet voor vrouwelijke ondernemers. Onze Prof. Kasper Boon is wetenschapper en ondernemer. Op zijn 76ste heeft Kasper de MBA opleiding opnieuw uitgevonden. Het resultaat: een online corporate MBA; de Uber onder de MBA opleidingen.

Jurylid Tinka

Ambassadeur
Edwin Prijden

Jurylid Tinka

Ambassadeur
Anton Philips

Jurylid Tinka

Ambassadeur
Rahma
el Mouden

Jurylid Tinka

Ambassadeur
Prof. dr. ir. Kasper Boon

MAAK KENNIS MET ONZE JURYLEDEN

Criteria voor THE EXPERIENCE AWARD®

Om voor de Award in aanmerking te komen zijn de persoonlijke eigenschappen van de genomineerde belangrijk. Onze jury maakt een selectie op basis van de volgende eigenschappen: innovativiteit, productiviteit, flexibiliteit, loyaliteit en inspiratie. Uiteraard is er ook sprake van een gezonde levensstijl en vitaliteit.

De prijs voor ervaren 50+ werkenden die uitblinken in innovativiteit, productiviteit, flexibiliteit, arbeidsethos en inspiratie.

Onze veelzijdige jury komt uit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid. Zij maken uit alle inzendingen een objectieve keuze van de winnaars in de vijf categorieën.

Jurylid Tinka

Jurylid
Prof. dr. Tinka van Vuuren

Prof. dr.  CV van Vuuren (Tinka) is bijzonder hoogleraar in het Strategisch Human Resource Management, in het bijzonder Vitaliteitmanagement aan de Open Universiteit te Heerlen. 

Jurylid Tinka

Jurylid
Prof. dr. Beatrice van der Heijden

Prof. dr. Beatrice I.J.M. van der Heijden is hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen. 

Jurylid Tinka

Jurylid
Tineke van Kooten

Tineke van Kooten  is zelfstandig adviseur en onderzoeker op het gebied van leren en innoveren met ervaren professionals.

Jurylid Tinka

Jurylid
Drs. Camiel C.W. Jansen

Drs. Camiel C.W. Jansen is de coordinator van het Landelijk Ondersteuningsteam Perspectief op Werk.

Jurylid Tinka

Jurylid
Cees Verbree

Cees Verbree is mede-eigenaar van Honescon Commercieel advies en Honescon Praktijkgericht Ondernemen.


JA! IK WIL PARTNER WORDEN

CONTACT FORMULIER

Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in
Vul dit veld in

The Experience Award®
& Congres


De Toekomst van Arbeid

DIVERSITEIT & INCLUSIE


Ons doel is het realiseren van een diverse en inclusieve arbeidsmarkt; een arbeidsmarkt waar ruimte is voor iedereen ongeacht leeftijd, gender, achtergrond, ervaring, geaardheid, of geloof.